Jesper Arin - Skådespelare

Adams dagbok

För mer än tjugo år sedan påbörjade vi arbetet på vår första produktion i vad som då hette Prismateatern. Adams dagbok hade premiär på Den lilla teatern i Uppsala och kom sedan att spelas även på Gnistan i Jönköping. Pjäsen som är en bearbetning av Mark Twains novell fick en lysande recension i Upsala Nya Tidning men föreställningen kunde bara spelas några få gånger.

Som ett led i att fira vårt tjugoårsjubileum och sex år efter vi bytt namn till Arin Teaterproduktion tänkte vi att det kunde vara dags att förmedla berättelsen igen. Eftersom tiderna inte tillåter en iscensättning just nu så lägger vi istället upp ett nyinspelat digitalt uddrag ur dagboken var dag. Det går bra att följa den här eller på vår Youtubekanal. Välkommen till Paradiset och Adams dagbok!

Säsong 1, avsnitt 1 – Måndag