Scenkonsten är en märklig bransch åtminstone för somliga av oss just nu. Den här hösten har för mig bestått av många repetitioner av olika pjäser men tyvärr fortfarande färre framträdande. 

Visserligen turné med Ondskan i norra Sverige innan dess BOY på engelska i Skottland och sedan också på svenska igen i Småland. Den i höggrad visuella föreställningen Lord Redmoore hade premiär på Jönköpings Teater i september och kommer spelas igen i slutet av november. Utöver dessa fick Dom trasiga superhjältarnas bok äntligen spelas inför publik nu i oktober efter att ha stått färdig redan i januari 2021. 

Jag är ytterst tacksam och glad att få medverka i så många omtyckta föreställningar för olika åldrar på både TEATERi och mitt eget produktionsbolag. Nu när de alla är inrepeterade så hoppas jag att berättelserna också får möta en stor publik.