Jesper Arin: Photo: Magnus Aronsson

Spökvandring på Jönköpings Teater

Allhelgona närmar sig och med denna vackra helg fylld av minnen, TEATERis numera årliga(!) spökvandring på Jönköpings Teater. Förra året var jag med som producent men denna gången kommer jag medverka på lite andra vis men fortfarande helt utanför publikens synhåll. Det är en spännande byggnad att gå runt i och utforska och intressant att se hur ett teaterhus med alla sina skrymslen och vrår kan användas på för sätt.
Vår förhoppning är att levandegöra både husets historia och dess nuvarande rum med berättelser och upplevelser. Under spökvandringens gång kommer besökarna få en blandning av skrönor, fakta och märkliga händelser sig tilldelade. Vi ger den i två varianter en för under 12 år och en för de lite äldre. Mellan den 30 okt till 1 nov ger vi vandringen 12 gånger. För mer info och tider: Destination Jönköping