Jesper Arin / Photo: Magnus Aronsson

Dags för att flyga till Nordpolen

Söndagen den 26 jan är det nypremiär av Polarörnen med TEATERi. Det ska bli spännande att få möta publik för första gången. Uppsättningen hade urpremiär den 14 september 2019 då var jag producent men nu hoppar jag in i en av rollerna med Elin Kortesalmi som också är ny. Tillsammans med Martyna Lisowska kommer vi att spela i södra delen av Sverige för både skolor och teaterföreningar fram till slutet av mars. Pjäsen är en visuellt vacker och spännande berättelse om Stina åtta år som i sällskap med sina kompisar Pingvin och Tomte ska ta sig till Nordpolen i ingenjör Andrées flygspår. Polarörnen är regisserad av Thaddeus Phillips som tidigare bland annat iscensatt Shaun Tans Ankomsten på TEATERi. För mer info och biljetter: www.teateri.se

Polarörnen med TEATERi